Nick és a lámpavas

A nevem Nick. Nem az igazi nevem, persze. De majd azt is megtudjátok. Ha eljön az ideje. Hamarosan. Ne legyenek kétségeitek! Fogtok csodálkozni! MUHAHHHA!!!!!!!!!!!!! Még van egy jó csomó nevem. Amiken futok éppen. De ezek lényegtelenek. Naponta változnak. A célnak megfelelően. :-) Író vagyok. Többféle írót ismerünk. Pl.: regényíró, újságíró. Én kommentíró vagyok. Ez a foglalkozásom.

A regényíró az örökkévalóságnak ír. Az újságíró annak a napnak. Én a pillanatnak. De az örökkévalóság is pillanatokból áll. Ezt jó, ha egy életre megjegyzitek! Nyugi! Nem kell majd sokáig észben tartanotok. EZ A JÓ HÍR!!!!!!!!!! MUHAHHHA!!!!!!!!!!!!!

Kommentírók. Hmmmmmm. Furcsa népség. Általában magányosak. Unatkoznak. Egyetlen társuk a NET. Én éppen ellenkezőleg. Csapatban dolgozom. És nem unatkozom!!!!!!!!!!!! : D

Ez egy jó csapat. :-) Többnyire nem ismerjük egymást személyesen. De együtt dobbannak a billentyűink. Egy srófra jár a memóriánk. Hálózat a hálózatban. :D :D :D

Nem nagy a csapat. :-( Ma még! De napról napra nő. Tavaly még hat-hét nicknevet kellett használnunk egy időben tagonként. Ma már három-négygyel is lenyomjuk a netet. NAGYON OTT VAGYUNK!!!!!!!!!!!

A munka nehéz. A fizetség kevés. De nem panaszkodok! Úgy veszem, ez egy befektetés. Amelyik megtérül hamarosan. Ha eljön a mi időnk. NINCS MESSZE MÁR AZ A NAP!!!!!!!!!

Minden reggel korán kelünk. Rövid egyeztetés a fiúkkal: elosztjuk egymás közt a figyelendő újságokat, hírszájtokat. Aztán hajrá!

Az időzítés nagyon fontos! Lényeg, hogy első vendég legyél a boltban! Ha mindjárt odaszarsz a küszöbre, az hoszszú távon meghatározza az aznapi forgalmat. :-) Erre megvannak a jól bevált receptek. Csak oda kell kopizni a megfelelő megjegyzést a cikk végére. Amit persze elolvasni nem muszáj. Nincs is rá idő. Meg az ember nem szívesen mérgezi magát a judeoliberálbolsevista maszlaggal. ANYÁTOK!!!!!! ROHADÉKOK!!!!!! LÓGNI FOGTOK!!!!!!

Ez kezdetnek megteszi. Aztán az egész nap kemény munkával telik. Nem könnyű befogni a pofájukat! Írnak, csetelnek, netelnek ám, ha nem mossuk le őket. De lemossuk ma már. Ha fontos a topik, rámegyünk öten, fejenként három-négy nicknévvel. OTT KŐ KÖVÖN NEM MARAD!!!!!!! És ha még így is vissza-visszajönnek a szemetek, akkor bekopizunk néhány hosszabb regényrészletet vagy verset, hogy görcsöt kapjon az ujjuk az egéren, mire a végére érnek. Előbb-utóbb elpályáznak aztán.

De nehogy azt higgyétek, hogy ez rabszolgamunka csupán! Van benne élvezet! :-) :-) Akadnak mindig ugyanis, akik beszopják, és gyanútlanul elkezdenek vitatkozni velünk. Ez a legjobb az egészben. Úgy teszel, mintha érdekelne. Mintha adnál a baromállat seggfej zsidóbérenc véleményére. Bejön a csőbe. Aztán levered, mint záporeső a libaszart. Elkullog, sebeit nyalogatva. Biztos lehetsz, erre a szájtra egy darabig viszsza nem jön! :-) MUHAHHHA!!!!!!!!!!!!!

Aztán ott vannak a moderátorok! Macska-egér harc ez, gyerekek! Nyomunkba se érnek! MUHAHHHA!!!!!!!!!!!!! Ezért aztán próbálkoznak mostanában szoftveresen is. Bizonyos szavakat, szókapcsolatokat automatikusan letiltanak. Hogy ne lehessen cigányozni, zsidózni, káromkodni. Gyerekes próbálkozás! A picsát kiirtja ugyan, de a p.i.cs.a átmegy szépen. HÁT ENNYIRE KÉPESEK!!!! ROHADÉK ÁLLATOK!!!!!

Ennek a munkának csak egy veszélye van. A megszokás. A gyűlölet halála a rutin! Itt nem lehet csuklóból fröcsögni, mert hamar észreveszik. És akkor nem figyelnek rád. Nem iszonyodnak. Nem rettegnek eléggé. Felbátorodnak. Visszatámadnak. Újra, és újra fel kell szívnod magad utálattal és gyűlölettel. Ez a titka csak.

Behunyom a szemem, és elképzelem, hogy lógnak majd a lámpavason mind. Himbálja őket a szél. LÁMPAVAS! Egyik kedvenc szavam. Hangulata van. És új erőt ad a munkához. Bár mostanában zavar, hogy túl magasak a lámpavasak. Nem látom jól innen eltorzult pofájukat. Ezért újabban inkább FRANCIAKULCS-ban gondolkodom. PAJSZER-ban és VÉSŐ-ben egyaránt. Ezek személyesebb eszközök a kötélnél. Közelről figyelhetem a szemükben a rémületet, szinte hallom vinnyogásukat. Ez segít. Erőt ad a harchoz. :-)

EZ A HARC LESZ A VÉSŐ!!!!!!!

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.