Még olcsóbb lehet a diszkontjegyár!

A DISZKONT-LÉGITÁRSASÁGOK A LEGOLCSÓBB JEGYEKET KÍNÁLJÁK AZ UTASOKNAK, DE AZ IS ELŐFORDUL, HOGY HALMOZZÁK A KEDVEZMÉNYEKET. A WIZZ AIR, KÖZÉP-EURÓPA KEDVENC FUVAROZÓJA IMMÁR 180 EZER TAGOT SZÁMLÁL EXKLUZÍV PROGRAMJÁBAN, AMELLYEL EGY ODA-VISSZAÚTON AKÁR HÚSZ EURÓ IS MEGSPÓROLHATÓ.

Okosan repülni tudni kell, a kedvezményes lehetőségekről érdemes előre tájékozódni. Aki sűrűn utazik a Wizz Airrel, annak érdemes már első foglalása alkalmával belépnie a Wizz Xclusive Clubba, amely 8900 forintos egyszeri díj ellenében folyamatos kedvezményeket kínál egy éven át. Hogy néz ki ez a gyakorlatban?

Amikor az ember a Wizz Air megújult, korábbinál is barátságosabb foglalási rendszerében keres egy járatot, az elérhető legolcsóbb ár alatt megjelenik, hogy ugyanarra a járatra mennyibe kerül az alapár a klubtagoknak. A rendszer ezer forintos nagyságrendű kedvezményeket kínál, ráadásul nemcsak a klubtagnak, hanem mindenkinek, akivel a klubtag közös foglalásban utazik. Mivel egyszerre maximum kilencfős csoportnak lehet jegyet venni, ez egyetlen irányba akár 90 euró kedvezményt is jelenthet! Vagyis már az első pár foglalásnál pluszba fordulhat a mérleg, s látható, amint a klubtagság igazi kedvezményeket hoz a Wizz-jegyek vásárlásakor. Fontos azonban, hogy a klubtagnak benne kell lennie a csoportban, e nélkül nem élnek a kedvezményes árak.

A klubtagoknak tehát nem kell várniuk, éjszakákat a net előtt tölteniük a promóciós jegyekre várva, hiszen ők mindig kapnak kedvezményt. További spórolási lehetőség a Wizz Air Erste kártya használata, amellyel 2012. december 31-ig még a 8 eurós foglalási díj is megtakarítható.

A klubtagságot minden évben meg kell hosszabbítani, tehát amikor lejáróban van az egy év, érdemes azt foglaláskor megtenni. De akkor sincs gond, ha az ember kifut az időből, mert következő foglalásakor ismét előfizethet. Ez a rendszer legalább olyan egyszerű és barátságos, mint a Wizz Air árazási politikája, nincsenek trükkök benne.

HOGY SPÓROLHAT EZREKET?

Így lehet Wizz Xclusive tagként olcsóbb a repülőjegy:

Jelentkezzen be myWizz profiljába!

Ha még nem regisztrált a wizzair.com oldalon, regisztráljon személyes adatainak és e-mail címének megadásával.

Csak jegyvásárlással egyidejűleg fizethet elő a Wizz Xclusive Club tagságra. Ha klubtag szeretne lenni vagy klubtagsága lejárt, a következő jegyvásárláskor válassza a Wizz Xclusive Club előfizetése opciót, és máris élvezheti a klub által nyújtott kedvezményt.

A jegy kifizetésekor ön egyben az éves tagsági díjat is kifizeti, a klub által nyújtott előnyöket a tagság lejártáig élvezheti.

A későbbiekben először mindig jelentkezzen be myWizz profiljába, mert a rendszer csak így tudja önt azonosítani, és felajánlani a kedvezményes árakat!

Profiljába bejelentkezve bármikor megtekintheti fiókadatait, pl. legutóbbi foglalásait, illetve a Wizz Xclusive Club-tagság lejártának dátumát.

Top cikkek