Mobilon is prezentál a Prezi

Mobilról is prezentálhatnak, illetve bekapcsolódhatnak mások előadásába a Prezi felhasználói egy most bejelentett új funkciónak köszönhetően. A Prezi a világon az első olyan prezentációs szoftver, amellyel megoldható, hogy távolról kövessünk egy előadást vagy éppen előadjunk iPhone-nal, iPaddel, PC-vel, Mackel vagy notebookkal.
Azok az emberek, akik nem tudnak ott lenni egy-egy megbeszélésen, például vonaton vagy kávézóban ülnek, mostantól akár 30 embert is meghívhatnak, hogy real time kövessék az előadásukat – legyenek azok a világ akármelyik részén. Sőt, egyetlen kattintással akár át is adhatják egymásnak a prezentáció irányítását – így könnyebben és egyszerűbben dolgozhatnak együtt a világ különböző táján lévő emberek is.

„Felhasználóink nem csak az irodában használják a Prezit" – mondta Árvai Péter, a cég vezérigazgatója és társalapítója. „Fontos, hogy ők mindig, mindenhonnan elérjék az előadásaikat, ezért elérhetővé kellett tennünk a Prezit számukra, akárhová is vigye őket az üzlet – egy tárgyalóterembe, a tengerpartra vagy egy kávéházba."

A mostani bejelentés néhány héttel azután történt, hogy a Prezi közölte: elérte az 50 millió felhasználót, illetve hogy 57 millió dolláros befektetést kapott a Spectrum Equitytől és az Accel Partnerstől.

A Prezit 2009-ben alapította Árvai Péter, Halácsy Péter és Somlai-Fischer Ádám. Különlegessége, hogy a hagyományos, slide-okon alapuló előadásforma helyett térben meséli el a történeteket, aminek köszönhetően sokkal élvezetesebb és maradandóbb prezentációkat tarthatunk. A gyors növekedésnek és az egyre több felhasználónak köszönhetően még 2009-ben megnyitották a cég második irodáját San Franciscóban.

Ma több mint 50 millió ember használja a Prezit a világ 190 országában. A magyar mellett angol, német, francia, spanyol, portugál, japán és koreai nyelven is elérhető a szolgáltatás.

NOLBLOG
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.