Technofile

Itt az Asus tabletje

A tajvani AsusTek számítógépgyártó vállalat bemutatta saját Tablet-PC számítógépét. Az „Eee-Pad” komputer 10 és 12 hüvelykes képernyővel rendelkezik és Windows 7 operációs rendszeren fut. A készülék értékesítését 2011 elején kezdik meg. A 10 hüvelykes képernyővel rendelkező számítógép ára 400-450 dollár között lesz. A 12 hüvelykes készülék várható árát nem jelezték.

3D Playstation

A PlayStaiton blogon megjelent információk szerint immár négyféle 3D-s játékot lehet kapni a konzolhoz, egyelőre Japánban. A teljes 3D-s játékélményhez persze továbbra is hiányzik egy fő alkotóelem: a televíziókészülék. A Sony a 3D-s Bravia tévéket vásárló felhasználóknak ingyen kínálja a most megjelent négy játékprogramot.

Új Hotmail

Júliusban hivatalosan is elindul a megújult Hotmail-szolgáltatás, s ennek kapcsán a magyar felhasználók felé is nyit a tulajdonos Microsoft. A webes levelezőszolgáltatáshoz .hu végződésű címeket is regisztrálhatnak a magyar felhasználók. A Live Messengernek 2,3 millió aktív felhasználója van hazánkban, ami kimagasló arány.

YouTube ultimátum

A YouTube két éve folyamatos blokád alatt van Törökországban, de a helyi kormány most ajánlatot tett: a videomegosztó újra elérhető lehet, ha a Google fizet a török államkasszába 16 millió euró adót. A török jogszabálynak köszönhetően bármelyik török bíró betilthat bármilyen portált vagy online szolgáltatást, anélkül, hogy meg kellene hallgatnia az ügy szereplőit.

3D Notebook

A Toshiba bejelentette első, 3D-s Blu-ray-filmek megjelenítésére képes hordozható számítógépét. A dynabook TX/98MBL 15,6 colos; 16:9 képarányú kijelzővel szerelték. A készüléket elsősorban játékosoknak szánta a cég.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.