Tavaszi-őszi Dárdai

A Berliner Morgenpost című német lap szerint Dárdai Pál mellékfoglalkozású szövetségi kapitány júliusban felhagy másodállásával, azaz kizárólag a Hertha edzője lesz.

Az újság úgy tudja: a berlini klub és az MLSZ megállapodása alapján a Hertha visszahívhatja a szakvezetőt, amennyiben kinevezi az első csapat edzőjének. (A „kölcsönadás” első szakaszában Dárdai a tizenöt éven aluliak együttesét irányította a német fővárosban.)

Michael Preetz, a Hertha klubmenedzsere a Kicker német sportmagazinnak azt nyilatkozta: „Az, hogy ez a kettős állapot átmeneti, a kezdetektől egyértelmű volt mindenki számára. A magyar szövetségnél is tisztában vannak azzal, mi szerepel a velünk kötött szerződésben.”

Vági Márton, az MLSZ főtitkára – a Népszabadság kérdésére – amilyen röviden, olyan határozottan reagált: „Amint azt már az önök lapjának adott korábbi nyilatkozatomban is leszögeztem, Dárdai Pál az Eb-selejtezők őszi befejezéséig a magyar válogatott szakvezetője is marad.”

A nemzeti együttes vasárnap este kvalifikációs mérkőzésen találkozik a görög csapattal. A meccs – amelyre mind a 22 ezer jegy elővételben elkelt – este háromnegyed kilenckor kezdődik az FTC stadionjában. Hétfőn kiderült: a vendégek a sérült Holebasz és Mitroglu nélkül jönnek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.