Káosz és elégedetlenség az öbölátúszáson

Órákat kell várni a tűző napon, még akkor is, ha előzetesen regisztrált és fizetett az ember.

A káosz és elégedetlenség az úr a vasárnapi balatoni öbölátúszáson. A délutánra várható zivatarok miatt a rajtot és regisztrációt is előrébb hozták, ám ezt az információt az indulók nagy része nem is kapta meg időben. A szervezők SMS-ben csak arról tájékoztatták az embereket, hogy az öbölátúszást megtartják, azt, hogy a nevezést az eredetileg meghirdetett 9-12.30 helyett 8-12 óra közé hozták előre, a 3,5 kilométeres táv rajtját pedig 10.30-13.30-ra módosították, csak a honlapon tették közzé – írja az Index.

Aki korábban már regisztrált és fizetett is, annak is órákig kell várakoznia a tűző napon – számolt be a kellemetlenségekről az Index helyszínen lévő újságírója, aki megjegyezte, egyetlen sor vár mindenkire: gyerekekre és mozgáskorlátozottakra egyaránt.

A fennakadásért részben a kötelező orvosi vizsgálat a felelős, amelyre olyan sokan várnak, hogy lesz, aki emiatt késheti le a rajtot. Ha valaki végzett a vérnyomásméréssel és kitöltötte a kérdőívet, akkor még a chipért is sorba kell állnia.

Az esemény Facebook-oldalán többen is beszámoltak a problémákról. Volt, aki szóvá tette, hogy két óra várakozás után eljöttek, más is megerősítette, sokan inkább feladják, mert 45 perc alatt a sor 25 métert haladt, azonban az illető még 100 méterre sincs a regisztrációtól.

 

NOLBLOG
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.