Izgalmasabb az előjáték

A meccs előtt biztossá vált: Mihajlo Fomenkónak, a már kiesett ukránok szövetségi kapitányának ez lesz az utolsó mérkőzése a válogatott kispadján. A találkozó elején Milik és Lewandowski tehette volna még csúnyábbá a búcsút, de mindketten ziccerben hibáztak. Jarmolenko edzője kedvében kívánt járni, ám többször is sikertelenül.

A lengyeleknek fontos volt a találkozó, hiszen nem mindegy, hogy hányadik helyen jutnak tovább, ám nem szakadtak meg a győzelemért. A szünet után pályára lépett Blaszczykowski, aki a csere után nem sokkal szép cselek után nagy gólt lőtt (1-0). A második szakasz vége felé az ukránok is ki akarták élvezni, hogy Eb-n szerepelnek, de Rotan és Kovalenko lövését ártalmatlanította Fabianski kapus.

Az előjáték izgalmasabb volt a mérkőzésnél, ugyanis a találkozót megelőzően a lengyel szurkolók összecsaptak a rendőrökkel, akik a Vélodrome stadion közelében vízágyút és könnygázt is bevetettek.

Ukrajna–Lengyelország: 0-1 (0-0)

 Marseille, 58 874 néző. Jv.: Moen (norvég).

Lengyelország: Fabianski – Cionek, Glik, Pazdan, Jedrzejczyk – Zielinski (Blaszczykowski, 46.), Jodlowiec, Milik (Starzynski,93.), Krychowiak Kapustka (Grosicki, 71.) – Lewandowski. Gól: Blaszczykowski (54.).

Ukrajna: Pjatov – Fedeckij, Hacseridi, Kucser, Butko – Jarmolenko, Rotan, Zincsenko (Kovalenko, 73.) , Sztyepanyenko Konopljanka – Zozulja (Timoscsuk, 92.).

Gól: Blaszczykowski (54.).

 

NOLBLOG
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.