Ibrahimovic versmondásért kapott aranylemezt

Sok díjat nyert már életében, ilyet azonban még soha: a svéd válogatott labdarúgó immár aranylemezesnek mondhatja magát. Szavalásért.

Zlatan Ibrahimovic sosem visszafogott stílusáról volt híres, nemrég azonban új oldaláról ismerhettük meg. A Volvo XC70 terepjáró reklámfilmjében megfontolt, határozott és higgadt férfi benyomását kelti – mondhatni, a márkához fazonírozták. Mi több: zenében is igyekeztek a lehető legjobban hangsúlyozni az imázsváltást, mégpedig egyenesen a svéd himnusszal. Mivel Ibrahimovic nem feltétlenül a hangjáról híres, hála az égnek, nem várták el tőle, hogy énekeljen: elszavalta hát a Du Gamla, Du Fria kezdetű nemzeti opuszt.

A szurkolók pedig vették, mint a cukrot, így most aranylemez, ami azt jelenti, hogy több mint hárommilliószor játszották le.

Zlatan Ibrahimovic, az aranylemezes versmondó (Kép: Facebook)
Zlatan Ibrahimovic, az aranylemezes versmondó (Kép: Facebook)

Állítólag ezzel ez lett minden idők leghallgatottabb himnusz-feldolgozása. Efelől egyelőre nem tudunk biztosat, az viszont vitathatatlan, hogy Ibrának igazi kultusza van hazájában. Amikor néhány fanyalgó hozzászólásban megjegyezte, hogy a futballista nem is énekel a dalban, a rajongók gyorsan helyretették a dolgot: Zlatannak nincs szüksége zenére. A zenének van szüksége Zlatanra.

Az alkotás itt végighallgatható:  

NOLBLOG
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.