Hosszú kimarad a Túró Rudi-kampányból

Hétfőn 14 órakor sajtótájékoztatót tartott a Magyar Olimpiai Bizottság és a Túró Rudit forgalmazó FrieslandCampina Hungária Zrt. A MOB elnöke, Borkai Zsolt és a cég ügyvezetője, Szautner Péter bejelentette, a magyar sport történetében egyedülálló kampányt indítanak.

Olimpikonok, legendák és a jövő nagy bajnokainak fotóival ellátott kártyákat készítenek, amelyeket a termékekbe csomagolnak, hangzott el. A legendák, aktív olimpikonjaink és reménységeink ingyen vállalták, hogy részt vesznek a kampányban, amelyben huszonnégymillió, sportolók fotóival ellátott termék kerül az üzletek polcaira. Ezzel is hónapokon keresztül népszerűsítik a magyar sportot és az olimpiai eszmét. Nem utolsó sorban ismertté teszik a magyar egyéni sportolók arcát és eredményeit a szurkolók előtt.

Hosszú Katinkát nem lehet majd begyűjteni
Hosszú Katinkát nem lehet majd begyűjteni
Veres Viktor

Hasonló kezdeményezés ismerős lehet sokaknak, hiszen minden Bajnokok Ligája szezon, valamint világbajnokság és Európa-bajnokság előtt lehet vásárolni hasonló kártyákat, amelyeken a tornán részt vevő futballisták szerepelnek. A hamarosan induló kampányban több mint 200 sportoló veszt részt, többek között olyan nagyágyúk, mint Kovács Katalin és Cseh László.

Egyedül Hosszú Katinka nem vesz részt az akcióban. írja a 24.hu, pedig Rióban ő a legesélyesebb az aranyra. A 24.hu érdeklődésére Sikós Erik, a MOB kommunikációs igazgatója elmondta, ketté kell választani a kampányt és Katinka kapcsolatát a Túró Rudival.

Az úszónő felvetette az egyéni szponzoráció lehetőségét is. A MOB ebben neki nem tudott segíteni, lévén az olimpiai bizottság és a Pöttyös kampánya külön szálon futó, rendkívül szigorú határidőkkel zajló folyamat. Katinka ebben már biztosan nem lesz benne, mivel a sportolói kártyákat már nyomják az olaszországi nyomdában.

Az egyéni szponzorációval kapcsolatos kérésre Szautner Péter ügyvezető elzárkózott. Így nem lesz rá lehetőség, hogy a gyerekek Hosszú fényképét is begyűjtsék a kampány során. 

 

NOLBLOG
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.