Egy Milik a lengyel mértékegység

Több mint fél órát kellett várni az első helyzetig. Addig is a lengyelek játszottak fölényben, de az észak-ír kapu előtt csak a 31. percben került veszélybe: Piszczek jobb oldali beadása után Milik lőhetett közelről, de célt tévesztett.

Nem sokkal később Kapustka szerezhette volna meg a vezetést, McGover azonban szögletre mentett.

A selejtezőben a magyarokkal azonos csoportban szereplő észak-írek szinte nem is támadtak, így a nem túl izgalmas meccsen 0-0-ás döntelennel ért véget a félidő.

Milik és a gólt érő lövés
Milik és a gólt érő lövés
Staff / Reuters

Néhány perc telt csak el a második játékrészből, amikor örömujjongásban törtek ki a lengyel szurkolók, Blaszczykowski beadását követően Milik ezúttal nem hibázott, két védő között talált a hálóba. (1-0). Lafferty – mintha csak grundon lenne – a kapu előtt dekázott, majd ollózva mellé lőtt, s a befejezés előtt nem sokkal Davis kecsegtető helyzetben nem talált el egy labdát.

Láttunk már jobb meccset...

C csoport
LENGYELORSZÁG–ÉSZAK-ÍRORSZÁG 1-0 (0-0)

Nizza, 33 742 néző. Jv.: Hategan (román)

Lengyelország: Szczesny – Piszczek, Pazdan, Glik, Jedrzejczyk – Blaszczykowski (Grosicki, 80), Krychowiak, Milik , Maczynski (Jodlowiecz, 78.), Kapustka Peszko (88.) – Lewandowski.

Észak-Írország: McGover – McLaughlin, Cathcart, Evans, McAuley (Washington, 66.),– McNair (Dallas, 46.), Norwood, S. Davis, Baird (Ward, 76.), Ferguson –Lafferty.

Gól: Milik (51.).

NOLBLOG
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.