C. Ronaldo korábban ment volna Madridba

Cristiano Ronaldo nyilatkozott: már egy évvel ezelőtt el akarta hagyni a Manchester Unitedet.

A Real Madridba tartó aranylabdás, illetve a FIFA legjobbjának választott labdarúgó, aki átigazolási világrekordot jelentő 94 millió euróért távozhat a spanyol királyi klubhoz, minderről a legnagyobb brit vasárnapi bulvárlapnak, a News of the Worldnek adott interjúban beszélt.

"Az után, hogy 2008-ban megnyertük a Bajnokok Ligáját, úgy gondoltam, hogy itt nincs már mit megvalósítanom. Amikor mindent elértél, amit csak lehet, ideje új kihívás után nézni - mondta Ronaldo. - Még egy évadra maradtam, s nagyon kellemes volt sorozatban háromszor nyerni a Premier League-ben, de nekem az volt az álmom, hogy a Real Madridban játsszak."

A portugál futballista leszögezte, hogy nem a pénzért cserél klubot, hanem azért, mert úgy látja, hogy a spanyol csapatban teljesítheti ki tudását, s válhat minden idők egyik legjobb labdarúgójává.

Ronaldo amúgy még nem írta alá a 94 millió eurós átigazolását szentesítő, hatéves szerződését a Real Madriddal, ahol - sajtóinformációk szerint - évadonként átlagban nettó 9 és fél millió eurós fizetést ajánlottak neki.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.