Középdöntős döntősök

Elkészítették az Európai Kézilabda Szövetség bécsi központjában a kontinentális női klubtornák sorsolását. A Bajnokok Ligájában a címvédő Győr csapata a középdöntőben a szlovén Krim Ljubljana, a montenegrói Buducsnoszt Podgorica és a norvég Larvik együttesével mérkőzik. Ezt azt jelenti, hogy a legutóbbi két BL-döntő három szereplője azonos kvartettbe kapott besorolást: a kisalföldiek tavaly a Buducsnoszt ellen elveszítették, az idén a Larvikkal szemben megnyerték a végjátékot.

Az első fordulót a február 1–2-i hétvégén rendezik, az utolsó kört a március 15–16-i víkenden játsszák. A Győr először hazai pályán lép fel, ellenfele a Podgorica lesz. A négyesekből az első két helyezett jut az elődöntőbe. (Arról pénteken határoz az EHF, hogy – a férfi BL-hez hasonlóan – Final Four keretében dől-e el a helyezések sorsa.)

A KEK nyolcaddöntőjében a BL-től búcsúzó FTC norvég, az Érd német, míg a Veszprém francia riválist kapott; az EHF Kupában összekerült a két magyar garnitúra, a Fehérvár és a Vác. E két sorozatban a párharcok első mérkőzéseit február 1-jén vagy 2-án, visszavágóit egy héttel később rendezik. (Munkatársunktól)

Bajnokok Ligája-középdöntő. I. csoport: Midtjylland (dán), Vardar Szkopje (macedón), Thüringer HC (német), Sävehof (svéd). II. csoport: Győr, Krim Ljubljana (szlovén), Larvik (norvég), Buducsnoszt Podgorica (montenegrói).

KEK-nyolcaddöntő: FTC–Tertnes Bergen (norvég), Érd–Buxtehude (német), Fleury Loiret (francia)–Veszprém.

EHF Kupa-nyolcaddöntő: Fehérvár–Vác.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.