pupublogja

pupublogja

Sturmabteilung



Általában a rövidítését ismerjük - SA volt a hajdani Harmadik Birodalomban -, a pontos szerepét általában nem, vagy csak nagyon kevesek ismerik.
Inkább a Hitler testőrségéből kinőtt SS rémtettei közismertek, pedig a nácizmus alapjait az SA rakta le a weimari Németországban, melyre oly kísértetiesen emlékeztet Orbán Magyarországa.
Rohamcsapat - ez a magyar fordítás, és egy félkatonai alakulatot takart a megnevezés, mely a nyílt erőszakot állította tevékenysége középpontjába, jóllehet a nácik hatalomra jutásáig nem volt köze az állami erőszakszervezetekhez, csak az utcai verekedésekhez.
Aztán persze belelendültek, és az állam nevében is csépelték a népet, a kommunistákat, szociáldemokratákat, a zsidókat, meg még akik arra jártak, éppen csak a homoszexuálisokat nem, merthogy a szervezet vezetője maga is homoszexuális volt, míg csak barátja és elvtársa, Adolf le nem mészárolta az SS segítségével az egész vezérkart, Ernst Röhmmel az élen.

Persze addigra már rengeteg ember megszenvedte a létüket, de világgá csak a világháború után küldték őket, pártjukkal és az SS-el egy koszból.
Ahol nácizmus vagy fasizmus van, ott paramilitáris szervezetek is vannak.
Az SA a sörpuccsnál debütált, de a hadsereg szétzavarta őket, és Hitler nem építtetett nekik hálából stadiont - hogy sörözőt építtetett-e nekik, arról nincs tudomásom.
Ezek a szervezetek valódi erőszakszervezetek, azzal a kis megszorítással, hogy nem állnak közvetlen állami irányítás alatt, a náci állam ameddig nem integrálja őket hatalmi gépezetébe, addig úgy tesz, mintha nem lenne köze hozzájuk, azok meg az erőszak állami monopóliumát megtörve önbíráskodnak, gyilkolásznak, mikor mire van szükség.

Most szükség volt rájuk, és aki azt hiszi, hogy a boltbezárások miatt, az hihetetlen nagyot téved.
A mai akció a tanároknak szólt, Éva néninek, Brigi néninek, mindazoknak, akik merték venni a bátorságot és kimentek az utcákra.
Azt üzente ezzel Szeretett Elmebetegünk, hogy nem lesz ez így jó, pofa súlyba és kuss, vagy jönnek Kubatov állami pénzen kigyúrt és kihizlalt kutyái, és jaj annak, aki nem pucol, mikor azok összeráncolják a tarkójukat!
A mai eset, amikor megakadályozták a szocialistákat állampolgári jogaik gyakorlásában fordulópont a magyar állam életében, ezen a napon ment át az alkotmányos puccs neonáci diktatúrába.
Merthogy ezeket az embereket az ország miniszterelnöke küldte rá a civilekre, akik ha párttagok voltak is mondjuk a szocialistáknál, de nem adrenalinfüggő ketrecharcosok, hanem egyszerű, hétköznapi emberek.

Lesznek majd, akik túlzásnak tartják a minősítést, de emlékeztetném őket arra, hogy Hitler sem a koncentrációs táborokkal kezdte.
Orbán szinte csak akkor nem hazudik, amikor csukva tartja a száját, behunyja a szemét és a háta mögé dogja a kezeit, de amikor azt mondta, hogy nem azt kell figyelni, hogy mit mond, hanem azt, hogy mit csinál, akkor nagy igazságot mondott ki - valószínűleg valamelyik antidepresszáns mellékhatása lehetett.
A náci az náci, és bármennyire is nevetséges egy náci, aki génkészletében ott hordozza a Monti-csárdást, de - úgy látszik - mégiscsak van ilyen.
Az ő zsidói a muzulmánok, az ő SA-ja a Kubatov-kennel, az ő SS-e a magántestőrségéből alakított TEK - az ő Röhmjét Simicskának hívják -  hadd ne keressek további párhuzamokat.
Szégyen.

A megfélemlítés politikája sok esetben beválik, az emberek félnek, viszolyognak az erőszak megnyilvánulásának bármilyen formájától.
Ha szembetalálkoznak egy ilyen hegyomlás-szerű főemlőssel, hát kitöri őket a frász, merthogy azt tudják, hogy ezeknek gátlásaik aztán nincsenek, némelyik olyan, mint egy Schwarzenegger film gépembere, melynek karja még leszakítva, szétlőve is ölni akar.
Az már csak hab a tortán, hogy bűnözők is feltűnnek közöttük, mondjuk ez is szokványos a hasonló szervezetekben - szeretik a szakembereket foglalkoztatni.
Ilyen környezetben nem csoda, ha egy-egy váratlan halálesetnél, egy-egy  öngyulladással működő sportcsarnoknál a gondolkodni képes emberekben felmerülnek mindenféle érdekes ötletek.

Szóval, minőségi ugrásnak voltunk ma tanúi, a náci maffia ráküldte katonáit a civil társadalomra.
Ha megijedünk, ők győztek, ha eszünkbe jut a példázat a nagylétszámú libacsapatról, meg a sertésről, akkor nincs gond, de akkor a libáknak egymással jó együttműködést kell kialakítani, nem feledve, hogy az ellenség az a disznó.
Amikor azt hallom, hogy be akarják vezetni az önkéntes katonai kiképzést, mindig Göring jut eszembe, akinek rohamosztagosait a német állam képezte ki.
Itt is ez lesz a vége, ha nem vigyázunk, hiszen emberanyag az ilyesmire mindig lesz, hát még, ha kis szabadrablást is kilátásba helyez a hatalom.
Vigyázni kell, Orbán már a tömegmegmozdulások ellen készül, ma még csak a közlekedésiek meg a tanárok ellen, holnap az Unióból való kilépést ellenzők ellen, holnapután minden liberális és baloldali, vagy akárcsak túlzottan demokrata embert ellen.

A pofátlanság csúcsaként a Fidesz közleményt adott ki, melyben az MSZP-t vádolta azzal, hogy csak balhézni szeret, de egy kérelem szabályos benyújtására alkalmatlan.
Nem kellene ezt annyiban hagyni.
Se itthon, sem külföldön.
Aki még ebből sem érti meg, hogy mi folyik Orbán Magyarországán, az fogja meg Vezére kis kezét és kísérje el Grazba - hátha neki is tudnak valamilyen gyógyszert adni.

Legfeljebb lógni fog a nyelve, de valamit-valamiért, nemde?

:O)))
2016.02.24 18:36

Ajánlott cikkek

Blogger


PuPu

Blogger

Archívum

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.