Volt felesége cipőire fáj a foga

Tulajdonrészt szeretne volt felesége egymillió dollárt (230 millió forintot) érő cipőkollekciójából egy Wall Street-i üzletember, aki bírósági keresetében arra hivatkozott, hogy válása idején nem tudott a nagy értékű gyűjteményről.

A pert indító Daniel Shark szerint felesége, Beth 1200 pár cipőből álló kollekcióját New York-i lakásuk egy titkos szobájában tartotta, amiről ő csak a 2009-ben lezajlott 3,25 millió dolláros válópert követően szerzett tudomást - ismertette kedden a The Daily Telegraph online kiadása.

Kifosztott cipőbolt Lyonban
Lyon, 2010. október 19. Kifosztott sportcipőbolt előtt szalad el egy egyetemista a kormány nyugdíjreformja elleni tiltakozó megmozdulás idején Lyonban 2010. október 19-én. A francia szenátus által már elfogadott törvénytervezet szerint a kormány a jelenlegi 60 évről 62 évre emelné a nyugdíjkorhatárt. A nyugdíjreform értelmében a teljes összegű nyugdíj a korábbi 65 év helyett 67 évtől jár. (MTI/AP/Laurent Cipriani)

A fantasztikus cipőkollekcióból nagyjából 700 pár származik Christian Louboutin műhelyéből, akinek vörös talpú lábbelijei páronként akár négyezer dollárt (920 ezer forintot) is kóstálnak. Shark felesége "műtárgyaknak" tekinti a francia tervező cipellőit, és fenntartás nélküli rajongását mi sem jelzi jobban, mint hogy a márkanevet magára is tetováltatta.

A 42 éves nő új philadelphiai otthonában négy szobában őrzi gyűjteményét, a legbecsesebb darabokat kóddal nyíló helyiségben tartja. A honlap szerint a legértékesebb darab Elizabeth Taylor egykori cowboycsizmája, amelyet Shark asszony üvegtárolóban helyezett el, és a színésznő fotóját is mellé akasztotta.

A pókerjátékos asszony nevetségesnek minősítette, hogy volt férje ne tudott volna a cipőkről, és arról, hogy a közös hálószobájukhoz tartozott egy gardrób. Mint mondta: felveszi a harcot pereskedő férjével.

Beth Shark egyébként tagadta, hogy cipőfüggő lenne. Nem kényszeresen, hanem tudatosan szerzi be a cipőket - magyarázta.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.