Villamossal ütközött egy autó Budapesten, nem tudtak segíteni a sofőrön

Egy ember meghalt, amikor összeütközött egy személyautó és egy villamos Budapesten a XIV. kerületben az Erzsébet királyné útján péntek délután - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. A mentőszolgálat ügyeletesének tájékoztatása szerint a baleset másik sérültjét életveszélyes állapotban vitték kórházba.


Fotó: Mihádák Zoltán / MTI

Kisdi Máté katasztrófavédelmi szóvivő elmondta: az autóban egy férfi és egy nő ült. A férfi a helyszínen meghalt.

Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese elmondta: az autót vezető 25 év körüli férfin már nem lehetett segíteni. A jármű utasát, egy 20 év körüli nőt a helyszínen sikerült újraéleszteni, életmentő beavatkozásokat hajtottak végre rajta, majd életveszélyes állapotban kórházba vitték.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság honlapján közölte, hogy az Erzsébet királyné útját a Lőcsei út és a Nagy Lajos király útja között teljes szélességében lezárták.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Facebook-oldala szerint a 62A villamossal a Lőcsei utcai kereszteződésben ütközött össze a személyautó. A 69-es villamos helyett a teljes vonalon, a 62-es és a 62A villamos helyett pedig Rákospalota, MÁV-telep és a Nagy Lajos király útja/Czobor utca között pótlóbuszok közlekednek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.