Viheti a gyámügy Damu még meg sem született gyerekét

Damu Roland úgy gondolja, a még meg sem született gyerekének jobb helye lenne egy intézetben, mint alkoholista anyjánál.

Edina, Damu párja annak ellenére folytatja alkoholista életmódját, hogy az a gyereke számára is veszélyes lehet. Damu a Borsnak adott rövid interjújában elmondta, hogy inkább intézetbe adná születendő kislányát, minthogy iszákos anyjánál, vagy annak zűrös rokonainál.

A színész szerint a kicsit Edina testvére is szeretné magához venni, aki olyan rossz anyagi körülmények között él, hogy három hónapja kikötötték náluk a villanyt. Az anyuka italozása miatt a gyámhivatal már el is vette a nőtől a felügyeleti jogot.

Damu három évet ült börtönben – ragaszkodik ahhoz, hogy ártatlanul –, de állítása szerint a mostani helyzet jobban megviseli, mint a börtönévek. Edinától elköltözött, jelenleg egy színészházban lakik. Gyerekéről ezért nem tudna ő sem gondoskodni.

Damu szerint a kislánynak a legjobb az lenne, ha intézetbe kerülne. A férfi azért is aggódik, mert Edina a hetedik hónapban van, a hasa viszont nem nő.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.