Veszélyben van a gyönyörű énekesnő élete

Rihanna nem tud határokat szabni, ha bulizásról van szó. Sokan attól tartanak, hogy a fiatal énekesnő oly sok tehetséges pályatársához hasonlóan belehal a féktelen életmódba.

A popsztár legutóbb 200 ezer dollárért bérelt egy luxushajót, amelyen ő és barátai, beleértve legújabb szerelmét, Drake-et is, csodálatos körutazást tettek a Francia Riviérán. A jól hangzó nyaralás azonban fékevesztett bulizásokat is jelent, és a reggelig tartó tivornyákkal már lassan a teljesen kimerült személyzet nem tud lépést tartani – írja a Hirado.hu.

Rihanna egy különleges blézerben. Az ilyen megoldások tetszettek a Vogue szerkesztőinek.
Singer Rihanna poses while performing at an outdoor concert in New York's Times Square during an appearance on ABC's Good Morning America, November 24, 2009. REUTERS/Finbarr O'Reilly (UNITED STATES ENTERTAINMENT)

"Az énekesnő és barátai hajnalig énekelnek, táncolnak és ordítoznak" – számolt be róla egy forrás. – "Rihanna egy szeretnivaló lány, de a személyzetnek mégis kezd elege lenni, hiszen csak néhány órát tudnak aludni naponta. Állandóan ébernek kell lenniük és odafigyelni arra, hogy a sztár nehogy összetörje magát vagy belezuhanjon a tengerbe."

A Rihannához közel állók már egy ideje azt hangoztatják, hogy az énekesnő mélyponton van, lelkileg, érzelmileg és fizikailag is teljesen kimerült. "Egyszerűen nem érzi a határokat, nem tud leállni, abszolút a holtponton van. Segítségre lenne szüksége, mindenképpen megálljt kellene parancsolnia nemcsak a munkában, hanem az élete más területein is. Különben elkerülhetetlen lesz a tragikus vég" – állítja az egyik névtelen barát.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.