Valaki ma nyert 3 milliárdot

Ismét van telitalálatos szelvény az ötös lottón: az egyetlen nyertes szelvényért 3 milliárd 177 millió forintot fizetnek, ami Magyarország ötöslottó-történetében a második legnagyobb nyeremény.

A nyertes lottószámok: 14, 17, 21, 28, 50. Az ötös lottó történetében ez a 428. telitalálat.

Legutóbb tavaly novemberben volt telitalálatos szelvény az ötös lottón, a mostani nyeremény azóta halmozódott fel. Akkor, november 1-jén több mint 2,3 milliárd forint járt az ugyancsak egyetlen nyertes szelvényért - tájékoztatta az MTI-t a Szerencsejáték Zrt. szóvivője, Tulik Ágnes szombat este.

A rekordösszeget érő számokat 2003 novemberében húzták ki, akkor 5 milliárd 92 millió forintot nyert a telitalálatos szelvény.

A nyertesnek 90 napon belül kell jelentkeznie a nyereményért, amelyet legkorábban a sorsolást követő harmadik hét keddjén utal át a Szerencsejáték Zrt.

A nyertesnek a lottózókban is fellelhető úgynevezett nagy nyertes" számot kell felhívnia, és azon a Szerencsejáték Zrt. illetékesével kell egyeztetnie a nyeremény átvételéről.

Ha a nyertes nem akarja felfedni a kilétét, akkor a társaságtól nem kerül ki személyes adata vagy más, az azonosítását lehetővé tevő adat.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.