Ismét rengeteg meztelen sztárfotó szivárgott ki

Izgulhat és dühönghet az amerikai sztárvilág. Alig három héttel azután, hogy egy hackernek (vagy hackereknek) köszönhetően az egész világ megcsodálhatta több sztár leplezetlen bájait, még több fotó került elő.

A szeptember elején robbant botrány legnagyobb áldozata minden bizonnyal a fiatal Oscar-díjas színésznő, Jennifer Lawrence volt, akiről több tucat meztelen és provokatív felvétel került fel a világhálóra. Lawrence várhatóan a most felbukkant képeknek sem fog örülni, többön ugyanis megintcsak ő szerepel.

De vélhetően nem a mai lesz Kim Kardhasian, Vanessa Hudgens, Avril Lavigne és Kaley Cuoco legjobb napja és rajtuk kívül állítólag főhet a feje az éppen várandós Hayden Panettiere-nek, Hope Solónak, Aubrey Plazának, Leelee Sobieskinek és Mary-Kate Olsennek is. A képek ezúttal is a 4chan and Reddit portálon jelentek meg, de hivatalosan már mindkét helyről viszonylag gyorsan eltávolították őket - írja a TMZ.

Az érintett sztárok közül eddig még senki sem reagált.

Az előző fotók nyilvánosságra kerülésekor Jennifer és Mary Elizabeth (az Agymenők sztárja) szinte azonnal elismerte, hogy ő látható a felvételeken, mások viszont - például Victoria Justice vagy Ariana Grande - kitartóan tagadtak.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.