Újra megműtötték Rékasi Károlyt

Egy időre kiírták az RTL Klub napi sorozatából Rékasi Károly karakterét, mivel a tavaly júniusban súlyos motorbalesetet szenvedett színészt hétfőn újra meg kellett műteni.

A februárban csontpótló műtéten is átesett 53 éves Rékasi a Blikk információi szerint ugyan nem terhelte túl sérült és sok fájdalmat okozó lábát, mégis újra meg kellett műteni hétfőn. Ezt erősítette meg a színész párja, Pikali Gerda is, aki szűkszavúan annyit nyilatkozott a bulvárlapnak:

– Való igaz, hogy újabb operáció vált szükségessé. Sajnos a balesetben szilánkosra törött csont nem gyógyult a várt ütemben, még a csontpótló műtét után sem. Nem tudok azonban mit mondani addig, amíg a műtétet végző sebészekkel nem beszéltem.

Az újabb műtét miatt Rékasi Károly nem tud részt venni az RTL Klub napi sorozatának munkájában, így Bartha Zsolt karakterét egyelőre kiírták a Barátok köztből.

Februári műtétje után a sorozat készítői a színész állapotára való tekintettel átírták a jeleneteit. Most viszont teljes pihenőre küldték, mert ebben a helyzetben tervezhetetlenné vált a karakter szerepeltetése. Mint a csatorna közleményében írják: „A produkció számára fontos Rékasi Károly egészsége, így – munkaviszonyának fenntartása mellett – teljes gyógyulását követően tudja a színészt foglalkoztatni.”

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.