Új álompár házassága ér véget jövőre

Marge és Homer Simpson törvényesen különválnak a sikerszéria következő, 27. évadában.

Variety filmszakmai lap Al Jeantől, a Simpson család című animációs tévésorozat executive producerétől értesült a felkavaró hírről.

"A következő évadban fény derül Homer narkolepsziájára, ami nagy terhet ró a házasságára. Homer és Marge törvényesen különválnak, Homer pedig beleszeret a patikusába, akinek Lena Dunham kölcsönzi a hangját" - mesélte a sorozat alkotója.
Jean elárulta, hogy mivel közeleg az elnökválasztás, Homer természetesen szavazni is fog, ahogy korábban is tette.

Az executive producer a rekordhosszú ideje, 1989 óta futó széria történetét felidézve elmondta: a századik epizódra nagyon büszkék voltak, a kétszázadiknál azt gondolták, itt a vége, de a 27. évaddal már a 600. epizódhoz érnek, ami tényleg túlszárnyalja minden elképzelésüket. Megjegyezte, hogy további két évre hosszabbították meg a szerződést a Fox televízióval, úgyhogy minden bizonnyal tovább nő majd az epizódok száma.

A világban történő események továbbra is rengeteg új munícióval látják el a történetet, nem tartanak attól, hogy megfeneklik. A tavalyi szezonból a halloweeni epizódot és a Stanley Kubrick előtt tisztelgő részt emelte ki Jean, és megemlítette: a kultrendező halála után tudta meg, hogy rajongója volt a Simpson családnak.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.