Feloldották a lezárást a 3-as főúton Gödöllőnél

Ismét mindkét sávon járható a 3-as főút Gödöllő térségében, ahol pénteken kora délután egy motoros az árokba sodródott - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálatának sajtóreferense az MTI-vel.

Baleset az M7-esen, ketten megsérültek

Két ember megsérült, amikor két személygépkocsi összeütközött szombaton délután az M7-es autópálya 23-as kilométerszelvényében a főváros felé vezető oldalon - tájékoztatta az ORFK Kommunikációs Szolgálata az MTI-t.

Újból járható a 75-ös főút

Újra megindult a forgalom szombat délután a 75-ös főúton, ahol délben összeütközött egy személyautó és egy lakóbusz.

Négy balesetben négyen haltak meg a hétvégén

Az elmúlt két napban négy balesetben négyen haltak meg az ország közútjain - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata hétfő reggel a rendőrség honlapján.

Árokba borult egy autó Szarvaskő közelében

Letért a 25-ös főútról és árokba borult egy személyautó hétfő délelőtt a Heves megyei Szarvaskő közelében - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.

 

Tömegbaleset Siófoknál, lezárták a 65-ös főutat

Négy autó ütközött hétfőn Siófok és Siófok-Kiliti között, a baleset miatt lezárták a 65-ös főút érintett szakaszát - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-vel.

A közlemény szerint a járművek eddig tisztázatlan körülmények között ütköztek össze, az útszakaszt a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták. 

A rendőrség azt egyelőre nem közölte, vannak-e a balesetnek sérültjei, a részletekről későbbre ígértek tájékoztatást.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
A NOL kiadója a Népszabadság zrt. © Minden jog fenntartva.