galéria megtekintése

„Tökéletesek a cickóim” – elindult az első meztelen reality

0 komment


Fenes Gábriel

Pucér szereplőkkel indított párkereső realityt a Viasat 3, Ádám keresi Évát címmel. Mindez lehetne nézhető is, ha nem tömték volna tele klisékkel és plázacicákkal a műsort.

Petra vagyok, 22 éves, Budapestről érkeztem, jelenleg egy szoláriumban dolgozom recepciósként... Tökéletesek a cickóim, mert szilikon, és hát rá kell nézni. Kisujjamat sem kell mozdítanom és rám talál a szerelem. Ezt a felkonferálást végighallgatva feltettem magamban a kérdést, vajon a műsorkészítők mire gondoltak akkor, amikor az Ádám keresi Évát címet adták a Viasat 3-on futó reality párkeresőnek. Már a Paradicsom sem stimmelt, hiszen az Indiai-óceán egyik „lakatlan” szigetén próbálják a helyi menő csávók és a szilikonbabák megtalálni az „igaz” szerelmet. De az sem rémlik abból a bizonyos szent könyvből, hogy Ádám egy kigyúrt állat, Éva pedig egy szilikonmellű, szolizott plázacica lett volna.

Petra, a tökéletes cickós csaj
Viasat3

Természetesen ettől függetlenül a műsor lehetne nézhető. Lehetne, ha nem tömték volna teli sallangokkal. Már az ismerkedések elején olyan kérdéseket hallunk, mint például: „Te miért vagy egyedül? Milyen pasikat szeretsz?” A lányokról kiderül, hogy az érdekli őket kizárólag, hogy egy pasi izmos, szép legyen, a férfi versenyzőről pedig a legfontosabb információ, amit megtudunk, hogy hajfétise van.

 

Szerencsére nem mindenki hódolt be a külső megfog, a belső megtart dogmának. Kloét érdemes volt beválogatni a műsorba, mert képviseli azt a véleményt, amelyet a legtöbb ember gondol az izompacsirtákról és plázacicákról. Szinte már szórakoztató, amikor piszkálja az egyik vetélytársát: „Petra, te láttál már ekkora könyvet?” A nemleges válasz aligha érdekelte Ádámunkat, akit a szilikonos és a nedves hajú Éva érdekelt, ezért el is vitte magával, hogy boldogan éljenek, amíg meg nem...

Kimaradt, hogy a párkeresőt készítői azért tartják egyedinek, mert ez az első olyan reality, ahol a játékosok teljesen meztelenek, és nem takarják ki a nemi szervüket. Hűha! Ezzel az ötlettel talán 20 évvel ezelőtt eladható lett volna egy műsor, de manapság, amikor körülbelül két kattintással pornóhoz jut az ember, vajmi keveset ér. Talán az érdekesebb lett volna, ha nem csak cicababákat és legyantázott testű pasikat válogatnak be a műsorba, hanem a hétköznapi szőrös, pocakos férfiakat, illetve molett hölgyeket, mert így nem marad elferdítve a valóság. Hiába „tökéletesek” külsőre az Ádámok és Évák, meztelenség semmi pluszt nem ad hozzá a történethez.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.