Több mint száz embernek adtak el jegyet a mennyországba

Az amerikai hatóságok letartóztattak egy házaspárt, amely száz dollárért árult VIP-jegyeket a mennyországba. Több mint száz hiszékeny ember vásárolt is.
Tito és Amanda Watts úgy gondolta, hogy az utcai limonádés standnál kicsit jövedelmezőbb üzletbe vágnak, így 99,9 dollárért belépőket árultak a mennyországba a Florida állambeli Jacksonville-ben.

A csalók azt mondták a vevőknek, hogy a jegy színaranyból készült, és segítségükkel garantált helyet kapnak haláluk után a mennyországban. A kis kártyák azonban csak aranyszínű festékkel voltak befújva, és érvényességük is hagy némi kétséget.

Amanda a nyomozóknak azt mondta, hogy Tito árulta a jegyeket, ő csak nézte az akciót, és különben sem akartak semmi rosszat, mindössze el akarták hagyni a földet, hogy az űrbe mehessenek és kokaint szívni.

Tito vallomása ennél is meredekebb volt. A férfi azt állította, a kártyákat egy gyorsétterem mögött magától Jézustól kapta, és bárki bármit is mond, azok valóban színaranyból vannak. Jézus azért adta neki a jegyeket, hogy eladja őket és a kapott pénzből a világűrbe utazhasson. Tito aztán találkozott egy Steve nevű földönkívülivel, aki elmondta neki, amennyiben összegyűlik a pénz, a repülő csészealjával elviszi a házaspárt a saját bolygójára, ahol annyi kokaint szívhatnak, amennyit csak akarnak. „Egy ártatlan embert küldtök börtönbe. Talán inkább Jézust kéne letartóztatni, mert tényleg ő adta nekem a jegyeket és megparancsolta, hogy adjam el őket” - ragaszkodott igazához a férfi.

A rendőrség amúgy több mint tízezer dollár készpénzt kobozott el a pártól, vagyis legalább száz ember vett magának a mennyországi  belépőből.  A házkutatás során a pár otthonában a pénzen kívül kábítószert és egy bébialigátort is lefoglaltak.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.