Tizenkétezer prostival szexelt a 64 éves tanár

Egy volt iskolaigazgató több mint tizenkétezer, 14 és 70 év közötti prostituálttal feküdt le. Szerdán gyermekpornográfia készítése miatt tartóztatták le a hatóságok.

A 64 éves  Yuhei Takashima a '80-as évek végén kezdett prostituáltakhoz járni Manilában, a Fülöp-szigetek fővárosában, amikor három évig egy ottani japán iskolában dolgozott. Mint mondja, a munkahelyi stresszt így tudta levezetni, és mivel a nők olcsón kínálták szolgáltatásaikat, a férfi visszatérő vendég lett.

Takashimát szerdán tartóztatta le a japán rendőrség, amiért 2014. januárjában egy mainilai hotelszobában fotókat készített egy 13-14 év körüli kislánnyal folytatott nemi aktusáról - írja a CNN.

A férfi előszeretettel örökítette meg a találkozók alkalmával történteket, több mint száznegyvenhétezer fotót talált nála a rendőrség, amelyeket több mint négyszáz fotóalbumban tartott.

A Fülöp-szigetek a szexturisták közkedvelt helye, a délkelet-ázsiai gyerekkereskedelem és gyermekprostitúció egyik központjának számít. Milliók élnek mélyszegénységben, és sokan az egyetlen kiutat ebből abban látják, ha áruba bocsátják a testüket. Az emberkereskedők pedig durván kihasználják a nőket és gyereket, nem ritka, hogy a szigetek tájfunok sújtotta részén elrabolják az árvákat, a fiatal nőket pedig jól fizető, biztonságos munkával kecsegtetik, majd egy bordélyházban dolgoztatják, ahonnan szinte lehetetlen szabadulni.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.