Telefonon kért segítséget a nő, akinek a hasából kivágták gyermekét

Sokkoló eset rázta meg a Colorado állambeli Longmont városát: egy fiatal, várandós nő gyerekruhákat szeretett volna vásárolni, ám a hirdetés feladója megtámadta és konyhakéssel kivágta a hasából a hét hónapos magzatot. A megtámadott nő a 911-es segélyvonalon próbált segítséget kérni.

A 26 éves kismama, Michelle Wilkins egy hirdetés miatt ment el a 34 éves Dynel Catrece Lane lakására. A nő gyerekruhákat kínált a Craigslisten, és amikor Wilkins megjelent miattuk a lakásán, minden előzmény nélkül rátámadt a fiatal nőre, akinek a hasából  egy törött üveggel és egy konyhakéssel kivágta a magzatot.

Wilkins telefonon próbált segítséget hívni, nem tudhatta, hogy sikoltozására a szomszédok már kihívták a rendőrséget, akik útban voltak a helyszín felé.

A segélyhívó operátora próbálta megnyugtatni a halálra rémült Wilkinst, aki elmondta, várandós és vérzik, mert megvágták. Sokkos állapotban volt, így nem tudhatta, támadója kivágta hasából a kisbabáját - írja a Mirror.

A kiérkező rendőrök Wilkinsre a pincében találtak rá, akit azonnal a Longmont Egyesült Kórházba szállították, ahol sürgősségi műtétet hajtottak végre rajta. 

A támadó nem sokkal később ugyanabba a kórházba sétált be, karjában egy halott kisbabával, azt állította, elvetélt. Lane-t őrizetbe vették, gyilkossági kísérlet, testi sértés és kiskorú bántalmazása miatt emeltek vádat ellene.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.