Szexrabszolgaként tartották 13 éves kislányukat

A délnyugat-indiai Kerala államban letartóztatták annak a kislánynak az anyját és nevelőapját, akik prostitúcióra kényszerítették lányukat.

A család albérletben lakott Kottakkal városában. A 13 éves kislány szolgáltatásaiért cserébe egy-egy ügyféltől 3000 rúpiát, vagyis közel tizenháromezer forintot kaptak.

Rengeteg férfi kereste fel a párt, hogy eltöltsenek némi időt a kislány társaságában. A 40 vendég közül 25-öt már azonosított is a rendőrség, közülük tíz embert - köztük egy menő brókert - is letartóztattak, és rács mögé kerültek a kislány szülei is - írja a BBC.

A 37 éves nőnek hét gyermeke van, a legidősebb 24, a legfiatalabb 4 éves. 55 éves férje volt az, aki felhajtotta a kuncsaftokat. Sofőrként dolgozott, utasainak előszeretettel mutogatta neje gyermekének fotóit.

A kislányt egy állami menedékhelyre szállították.

Nem ez az első eset Kerala államban, hogy a szülők a lányuk testének áruba bocsátásán nyerészkednek. 2011-ben egy 17 éves lányt kényszerített prostitúcióra saját apja. A lánynak körülbelül 200 férfivel kellett lefeküdnie. Az anyja is tudott a dologról, de férje megfenyegette, hogy ha szól a hatóságoknak, kiirtja a családot. Végül a rokonok tudomására jutott a dolog, ők értesítették a rendőrséget, akik azonnal letartóztatták a férfit és 29 ügyfelét.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.