Szex a kocsiban? A németeknél ez normális

Egy frissen közzétett kutatás szerint a német lakosság több mint fele használta már autóját buja együttlétre.
A közvélemény-kutatásban a megkérdezettek 56%-a mondta azt, hogy legalább egyszer szexelt már kocsijában, egynegyedük pedig már többször is bepárásította autója ablakait a szerelmeskedéssel – írja a Local

A felmérést a Fahrerbewertung.de portál tette közzé, amely az emberek közúti viselkedését kutatja, hogy ezzel ösztönözze a felelősségteljes közlekedést. Arno Wolter, az oldal egyik képviselője elmondta, hogy a németek gyakran ülnek a volán mögé a szex miatt, azonban csak a párok tíz százaléka tölti a parkolókban a pásztorórákat.

Wolter megjegyezte, hogy a statisztikák szerint a balesetek 86 százalékát a kockázatos vezetési viselkedés okozta. Arról azonban nem tudott pontos adatot mondani, hogy ebből mennyi történik a felelőtlen légyottok miatt.

A kutatás szerint a keletnémetek konzervatívabban viszonyulnak az autós szexhez, mindössze negyvenhét százalékuk csinálta kocsiban. Úgy tűnik, hogy a kor nem befolyásolja az embereket, a német huszonévesek ugyanolyan aktívak ilyen téren, mint az 50-es, 60-as korosztály.

Annyi bizonyos, hogy a német férfiak valamivel többször használják autójukat szexuális vágyaik kielégítésére, mint a nők. A vizsgálatból az is kiderült, hogy a válaszadók fele olyan lakóházból vagy családból származik, ahol sokan élnek, ezért a kocsi az egyetlen hely, ahova el tudnak vonulni.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.