Szerelemféltésből ölhette meg Zalaegerszegen a barátnőjét

Semmire nem emlékszik a huszonegy éves főiskolás férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte tizennyolc éves zalaegerszegi barátnőjét.

Miután megfojtotta barátnőjét, az érettségi előtt álló lány gyilkosa kocsiba ült, és a főváros felé száguldott majd nem sokkal később a 76-os főúton, a Sármellék és Fenékpuszta közötti útszakaszon balesetet szenvedett.

A 21 éves férfit a keszthelyi kórházba szállították, ahol rendőrök őrzik. Azt még nem tudni, hogy a fejét ért ütés, vagy a tettének következményeitől való rettegés miatt nem emlékszik a történtekre.

Az eddigi információk alapján B. Barnabás egy szombati előtt támadt B. Júliára, aki valószínűleg szakítani akart vele. A Blikk azt írja, a férfi valószínűsíthetően azért menekült Budapest felé, mert a Budapesti Gazdasági Főiskolán tanult, és a fővárosban élt. A fiatalok kapcsolatát a Zalaegerszeg és a főváros közötti távolság is kikezdhett.

Nothoff Ingrid, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőre ígért bővebb tájékoztatást a gyilkossággal kapcsolatban.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.