Videón idétlenkedik az amerikai elnök

„Kösz, Obama” - mondja az amerikai elnök, amikor a túl nagyra sütött csokis kekszet próbálja belemártani a keskeny szájú, tejjel teli pohárba.

Grimaszokat vág, hosszasan nézegeti magát a tükörben, pózol, nyelvet ölt, szelfibottal parádézik és árnyékkosarazik a Fehér Ház könytárszobájában az amerikai elnök.  Olyasmiket csinál, melyet bárki, ha egyedül van, és amiről senki sem beszél szívesen: Obama például lerajzolja feleségét, Michelle Obamát is, majd megjegyzi, egész jó.

Barack Obama saját magát kifigurázva próbálja népszerűsíteni a BuzzFeed nevű weboldallal karöltve az Obamacare néven ismert egészségügyi ellátást. A videóval minél több fiatalt próbálnak megszólítani, mert vészesen közeleg a csatlakozási határidő, ameddig még egészségbiztosítást lehet kötni az Obamacare néven emlegetett amerikai egészségügyi reform keretében. Február 15-éig bárki csatlakozhat, új tagokra pedig szükség van, mert az új befizetések nélkül nehezen lehet finanszírozni az idősebbek ellátását.

Obama előszeretettel használja a közösségi médiát programja népszerűsítésére: a Reddit nevű hírgyűjtő fórumon például bárki bármit kérdezhetett tőle, idén januárban pedig három YouTube felhasználó faggathatta az amerikai elnököt, a kérdéseiket pedig előzetesen nem szemrevételezte a Fehér Ház sem.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.