Szeles, esős lesz a húsvét hétvége

Szombaton többfelé várható eső, zápor kialakulása, időnként az ég is megdörrenhet. Hevesebb zivatarok is kialakulhatnak, melyeket nagy mennyiségű eső vagy jég kísérhet. A gócok északkelet felől délnyugati irányba fognak mozogni. Az északi tájainkon többfelé élénk, erős lehet a légmozgás; 16 és 22 fok közé melegedhet a levegő - írja előrejelzésében az Időkép.hu.

Húsvét vasárnap országszerte számítani kell ismétlődő záporok kialakulására, elszórtan egy-egy zivatar is előfordulhat. Hajnalra 4 és 10 fok közé hűl a levegő, délután pedig 15 és 20 fok közötti értékekre van kilátás.

A hétfő is igen változékonynak ígérkezik, többfelé számíthatunk záporokra, északkeleten zivatarok sem kizártak. Élénk déli, délkeleti szél mellett 18-23 fok közé melegszik a levegő.

Fájhat ma a fejünk

Szombaton kettős fronthatás várható, ami a mindkét frontra érzékenyeknél kellemetlen panaszokat okozhat. Jelentkezhet fejfájás, migrénes panaszok, mellkasi fájdalmak, zöldhályogos rohamok, ízületi, reumatikus és kopásos eredetű fájdalmak felerősödése, vérnyomás ingadozása, görcsös panaszok.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.