Szélből ma sem lesz hiány

Napsütéses, enyhe idő várható, de erős széllökésekre is számítanunk kell ma.
Kedden az ország nagy részén napos időre számíthatunk, a felhőátvonulásokból csupán északkeleten fordulhat elő néhol egy-egy zápor, a hegyekben hózápor. Erős, helyenként viharos lökések kísérhetik az északnyugati szelet. Lehűlés veszi kezdetét, délután 6-11°C várható.

Az Időkép előrejelzése szerint holnap ismét egyre több felhő érkezik fölénk, melyekből a déli, kora délutáni órákban északon, estétől délen, délnyugaton alakulhat ki kisebb eső, zápor, a hegyekben havas eső, gyenge havazás. A Dunántúlon és északkeleten feltámad a szél. Hajnalban -4, +2, délután 6-11°C valószínű.

Csütörtökön egy mediterrán ciklon okozhat csapadékot délen, délkeleten, keleten: eső, havas eső, helyenként havazás is várható. A többfelé viharos északias szélben 3-8°C várható délután.

Pénteken délen, délkeleten és keleten alakulhat ki csapadék: eső, havas eső, hó is hullhat. Továbbra is erős, viharos lesz az északi szél. Napközben 3-8°C-ot mérhetünk. Szombaton szeles, nyugaton helyenként csapadékos időre van kilátás.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.