Százmilliót akar Czeizel Endre szeretője

Elkezdődött a háború a tavaly augusztusban elhunyt Czeizel Endre örökségéért. Az orvos genetikus szeretője százmilliós összegre tart igényt.

– Felháborító, amit ez a nő művel. Endre már életében jócskán támogatta – mondta a Blikknek a Czeizel családhoz közel álló forrás. A bulvárlap szerint az elhunyt orvos genetikus szeretője tetemes összegre tart igényt a több százmilliós Czeizel-vagyonból a két közös gyermek után. A család azonban nem hagyja, hogy kisemmizzék őket.

Hétfőn lapunk is beszámolt róla, hogy Czeizel családjának egy része azt állítja, hogy a tudós legkisebb gyermeke úgy fogant, hogy a genetikus spermáját jogtalanul használták fel. A rendőrség közokirat-hamisítás gyanújával nyomoz az ügyben.

Blikk megkereste Czeizel szeretőjének egyik ügyvédjét is, aki nem tagadta, hogy a hölgy segítséget kért tőle az ügyben. Dr. Lichy József elmondta, hogy ügyfele semmilyen bűncselekményt nem követett el.

Az örökösödési jog alapján Czeizel szeretőjének gyermekei akkor is örökölhetnek, ha nem bizonyított a vérségi kapcsolat, de az orvos genetikus a nevére vette őket. 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.