Százezer forint ütheti a markát, ha segít a rendőröknek

Megtámadott és bántalmazott egy nőt az utcán egy ismeretlen férfi múlt hét pénteken Békéscsabán, hajnali fél hat körül. A rendőrség 100 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki idén január 13-án hajnal fél 6 körül Békéscsabán, a Szabó Dezső utcában bántalmazott egy járókelőt.

A nőnél lévő két táskát a benne lévő iratokkal, bankkártyával, telefonnal és készpénzzel együtt elvette, majd a helyszínről a Rákóczi utca irányába menekült el, ahol több, a bűncselekmény során megszerzett tárgyat is hátrahagyott.

Az elkövető körülbelül 180 cm magas, vékony testalkatú, a bűncselekmény elkövetésekor fekete színű sapkát és ruhát viselt.
 
A rendőrség kéri, hogy akik a bűncselekmény elkövetésének idején a megjelölt helyszín közelében jártak és bármilyen, a rablással összefüggésbe hozható dolgot láttak, észleltek, jelentkezzenek a kapitányságon. Várják továbbá azok bejelentését is, akik az elkövetőre vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.
 
Bejelentést lehet tenni személyesen a Békéscsabai Rendőrkapitányságon (Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3.), vagy telefonon (66/ 523-700), illetve a 107-es segélyhívón.
 
A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 100 ezer forint díjat tűzött ki annak, aki az elkövető felderítését eredményező, bizonyító erejű információt hoz a rendőrség tudomására. A nyomravezető személyét a rendőrség bizalmasan kezeli.

Forrás: Beol.hu

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.