Soroksári gyilkosság: 200 ezer a nyomravezetőnek

A soroksári Kardos Krisztinát tíz hónnappal ezelőtt gyilkolták meg futás közben az otthonától nem messze. A gyilkossági ügyben még mindig nincs gyanúsított, a férj viszont most felajánlott 200 ezer forintot a nyomravezetőnek, miközben ügyvédje kezdeményezte, hogy a rendőrség is ajánljon fel díjat a gyilkos előkerítése érdekében.

A nyomozók mozgó laboratóriummal, UV-lámpával és vegyszerekkel jelentek meg tegnap a meggyilkolt Krisztina férjének Duna-parti csónakházában – írt meg a Blikk.

A bulvárlap információi szerint a család házát és autóját már többször átvizsgálták, de a csónakházra eddig nem kerítettek sort.

A majdnem egy éve húzódó nyomozásnak még mindig nincs gyanúsítottja, a férj, Kardos Lajos átment a poligráfos hazugságvizsgálaton. Úgy tudni, nemrégiben újra kihallgatták a gyilkosság helyszínéhez közel élő hajléktalanokat is.

Az ügyben a rendőrség egyelőre nem tűzött ki nyomravezetői díjat, ám a férj ügyvédje, Parti Ágnes most kezdeményezi ezt. Kardos Lajos pedig közben úgy döntött, ő is felajánl 200 ezer forintos díjat, hogy ezzel segítse a rendőrök munkáját. Azt kéri, hogy aki tud valamit, ne őt keresse, forduljon a nyomozókhoz.

A férfi az újabb helyszínelés után annyit mondott: neki tiszta a lelkiismerete, és reméli, hogy a rendőrség elkapja a tetteseket – írja a Blikk.

Kardos Krisztinát (†36) 2013. szeptember 25-én gyilkolták meg Budapest XIII. kerületében, Szigetdűlő területén az esti órákban. A családanyára hajnalban találtak rá egy bokros területen, eltűnését a férje jelentette be. Krisztina rendszeresen futott, azon az estén is a szokásos útvonalán haladt, ám nem ért haza időben. Az asszonyt megverték, megkötözték és megfojtották. Krisztina után egy 12 éves kisfiú maradt félárván.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.