Sokkot kapott Gábor Zsazsa Elizabeth Taylor halálhíre hallatán

Ismét kórházba szállították Gábor Zsazsát, miután a színésznő értesült kollégája és barátnője, Elizabeth Taylor haláláról.

"A halálhír teljességgel sokkolta Zsazsát. Miután meghallotta a hírt a televízióban, vérnyomása olyan veszélyesen megemelkedett, hogy értesíteni kellett a mentőket" - mondta el a magyar származású színésznő férje, Frédéric von Anhalt.

Gábor Zsazsa
München, 2010. július 24. Münchenben készített archív kép GÁBOR Zsazsa magyar származású amerikai színésznőről, akin egy Los Angeles-i klinikán csípőprotézis-beültetést hajtottak végre 2010. július 19-én. A férje július 23-án azt közölte, hogy a művésznő válságos állapotban van, a lánya azonban ezt cáfolta. (MTI/EPA)

Elizabeth Taylor és a most 94 éves Zsazsa közeli barátok voltak, Taylor februárban a kórházban is meglátogatta barátnőjét. Gábor Zsazsát a Kaliforniai Egyetem Ronald Reagan orvosi központjába szállították. Legutóbb márciusban szorult itt kezelésre, akkor orvosai bal lába amputálását javasolták élete meghosszabbítása érdekében, a színésznő azonban ezt elutasította.

Zsazsa jobb lábának egy részét januárban amputálni kellett egy súlyos fertőzés miatt, majd februárban tüdőgyulladás és a lábban kialakult gyulladás miatt ismét kórházi kezelésekre szorult a színésznő.

(Forrás:mti.hu)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.