Rogán Louis Vuitton táskája a divatszakértő szemével

Sokkolni nem csak a Jóbarátok rendezője tud, a magyar parlamentben is vannak formabontó jelenségek.

- Nahát, hogy hasonlít a fiára Mrs. Tribbiani!

- Mi van, a táskámat akarod cikizni? Először csak a formája tetszett, de aztán rájöttem milyen praktikus.

Emlékszünk Joey-ra, a Jóbarátokból, aki beleszeretett egy férfi táskába, ami gyakorlatilag mindenki más szerint női volt? Az amerikai társadalom nem volt felkészülve a látványra.

Sokkolni nem csak a Jóbarátok rendezője tud, a magyar parlamentben is vannak formabontó jelenségek. Rogán Antal például egy Louis Vuitton Bosphore Backpack (Boszpouszi Hátizsák) modellel a vállán jelent meg az ülésteremben. Apró probléma azért van. Rogán Antal nem mindenben követi Paul Helbers, a Louis Vuitton stúdióigazgatója tanácsait. A stílustanácsadó a 10 Men magazinnak foglalta össze, hogyan kell 2009 őszén és telén öltöznie a férfinak. Rogán Antal nyakkendője elbukott. Most a Windsor-csomóval megkötött a menő, amelynek kifejezetten nagy, hangsúlyos csomója van. Hiányzik az öltönyről a díszzsebkendő is, amelyet egy Louis Vuitton modellt viselő úrnak a zsebbe lazán betömködve, és nem erőltetve behajtogatva kell hordania. De az igazán nagy hiátus az, hogy Rogán Antal nem visel "ütős inget", és sehol nem látunk rajta egy kis csillámport. Pedig egy glitteres smink különösen feldobná az Országgyűlés komor hangulatát.

Azt el kell ismerni, hogy az LV Bosphore (Boszporuszi) hátizsák - ára 240 ezer forint - tényleg gyönyörű, praktikus táska. Számtalan zsebével, hatalmas űrtartalmával és kényelmes állítható vállszíjával a tökéletes városi társ. Habár egy kifinomult stílusú férfi semmi pénzért nem venne fel hátizsákot az öltönyéhez, csakis kézben hordható darabokkal jelenne meg.

Azt már tudjuk, mit adhatna Rogán Antal Orbán Viktornak karácsonyra: a Louis Vuitton őszi-téli kollekciójának különlegességei a focilabdavarrással készült és a dombormonogramos táskák.

 

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat
Rogán Antal és a hátizsák
Rogán Antal
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.