Pancser: rendőrökkel együtt próbálta ellopni az autót

Az év legpechesebb, vagy talán a legostobább bűnözője címre joggal tarthatna igényt az a fiatalember, aki ma délelőtt a VIII. kerületben rendőrökkel együtt akart ellopni egy rendőrautót.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) bevetési főosztályának egyik lesötétített ablakú kisbusza – amelybe kívülről nem lehet belátni, ám a bent ülők mindent látnak, ami az autón kívül történik – kedden fél 11-kor leparkolt a Népszínház utcában. A sofőr – állítólag valami dolga volt a környéken – kiszállt, a slusszkulcsot azonban nem vitte magával.

Mindezt meglátta egy arra járó fiatalember, aki egy ideig a sötétített üvegen keresztül próbálta meg kifürkészni, mit emelhetne el az autóból, végül úgy döntött, viszi az egész kocsit. Egy ideig tétovázott, majd határozott mozdulattal felniytotta a kisbusz ajtaját. Beült.

Már éppen indította volna, amikor a háta mögött megszólalt két rendőr: “Mi nem tennénk!” A tolvaj megpróbált elmenekülni, de esélye sem volt. Elfogták, s mint tettenért tolvajt, leadták a VIII. kerületi kapitányságon.

A rendőrségtől kapott tájékoztatás szerint ő az első, aki Magyarországon a benne ülő rendőrökkel együtt akart ellopni egy rendőrautót.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.