Kelet-európaiakkal üvöltözött egy nő a londoni metrón

Lefilmeztek a londoni metróban péntek este egy nőt, aki két kelet-európai nyelven társalgó férfival kezdett el minősíthetetlen stílusban üvöltözni, amiért nem angolul beszéltek. A veszekedésbe több utas is beszállt - írta meg a Daily Mail konzervatív brit bulvárlap.

Az eset 23 óra körül történt a District vonalon Mile End és Plaistow között.

Egy szemtanú, aki focimeccsről tartott hazafelé a Wembley stadionból, a Daily Mailnek azt mondta, mindenkit lesokkolt, amikor egy fekete bőrkabátot és sötét nadrágot viselő szőke nő elkezdett üvöltözni: „Ne ülj fel az én kib...ott vonatomra és beszélj a hátam mögött a saját nyelveden!".

A nő két férfival üvöltözött, akik valamilyen kelet-európai nyelven társalogtak egymással.

A videóban elhangzottak alapján a nőnek az lehetett a problémája, hogy szerinte a férfiak őt beszélték ki az anyanyelvükön.

„Munkát akartok, a házainkban akartok élni. Tegyétek! De a vonaton beszéljetek angolul!"- üvöltötte.

Az egyik férfi azzal próbálta csitítani, hogy nem is tudja, miről beszéltek, és ha veszekedni akar valakivel, akkor hallgassa meg a másik felet is, "de itt nem beszél mindenki angolul".

Ettől a nő csak még idegesebb lett és azzal vágott vissza, hogy bezzeg amikor munka, lakás vagy bármi más kell, akkor tudnak angolul, de ha másokat akarnak kibeszélni, akkor már nem megy.

Végül a férfiak leszálltak, de a nő utánuk kiáltotta még, hogy menjenek csak és élősködjenek tovább a szociális rendszeren.

Az incidens a szemtanúk szerint azonban itt még nem ért véget, ugyanis a férfiak távozása után a többi utas is nekiesett a nőnek, akit többek közt bigottnak és undorítónak neveztek. Az incidens elmérgesedése előtt végül a veszekedés kirobbantóját leszállították, az esetről pedig értesítették a brit közlekedési rendőrséget.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.