„Sajnálom, hogy olaszként Magyarországot választottam”

Roppant kemény véleményt fogalmazott meg Oszter Sándor felesége a színész nagy publicitást kapó bírósági ítéletére reagálva. Failoni Donatella a Facebook-oldalán írt, ahol az ügyben szereplőket korrupcióval is vádolja, s nem mellékesen kifejti: sajnálja, hogy olaszként Magyarországot választotta.  

A bejegyzésben azonnal a lényegre tér: „Éljen a magyar igazságszolgáltatás és független bíróság! Sándortól teljesen jogtalanul, több mint 2 éve elvették a jogosítványát ittas vezetésért. Igaz, hogy ivott, de nem vezetett! A rendőrség, valaki bejelentése nyomán lekapcsolta a Mom park garázsában, úgy hogy a kocsiból ki akarta venni a lakáskulcsát. Taxival akart hazajönni. A motor nem járt, Sándor nem ült az autóban. Nem tudtak rábizonyítani semmit.

Tudjuk, hogy aki bejelentette és a rendőr, aki kiadta az adatokat, súlyos pénzeket kaptak. Nem állítom hogy a férjem egy szent, de ezúttal igazságtalanság történt. Ma ítélet született: 2 és fél év jogosítvány bevonás (ami vizsgát jelent), pénzbírság és 140 óra közmunka. Röhej!!!! Már látom amint lapátolja a sódert az épülő fonódó villamos építkezésén! Gratulálok az illetékeseknek a remek intézkedésért. A milliárdos bűnözőket meg sorra felmentik. Ez aztán a jó világ.

Ha valamit sajnálok, az az, hogy olaszként Magyarországot választottam hazámul.”

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.