Osztálytársai zaklatták, mégis a lány mehet intézetbe

A 14 éves Viki csütörtök reggel kísérelt meg öngyilkosságot, mert az osztályában azt terjesztették, hogy pornóképen szerepel. A lányt idejében megtalálták, most azonban intézetbe küldenék a hatóságok.

"Beleszerettem az egyik iskolatársamba. Küldtünk egymásról fényképet azzal, hogy aztán azonnal ki is töröljük. Ő azonban tovább küldött a barátjának egy internetről letöltött aktképet, amiről azt mondta, hogy engem ábrázol" – mesélte a Blikknek a lány, hogy honnan is indult a probléma.

Az osztályban ezek után elterjedt a kép és a pletyka, hogy a lányról készült a meztelen fotó. A csúfolódások elől a lány nem látott más kiutat, mint az öngyilkosság. Csütörtök reggel gyógyszereket vett be, írt egy búcsúlevelet és elment, hogy ne otthon haljon meg.

„Mamimat nagyon szeretem és hiányozni fog" – írta levelében az őt egyedül nevelő nagymamájára utalva. A lányt a búcsúüzenet felfedezése után rendőrök és a falubeliek egyaránt keresték. Végül a búzásban találták meg.

Ezután a bulvárlap arról számolt be, hogy a gyámhivatal döntése értelmében F. Viktória intézetbe kerülhet.

"Hiába mondta a kisunokám, hogy őt zaklatták az iskolában. Most már nem kegyelmeztek neki. Viki már egy ideje védelembe volt véve, mert valóban voltak vele bajok. De kérdem én, melyik kislánnyal ne lett volna baj, akit nem a szülei nevelnek?"  – panaszolta a nagymama. 

A rendőrség közleménye szerint büntetőeljárás folyik az említett általános iskolában történtek miatt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.