galéria megtekintése

Olyan rossz képeket csinált, hogy elutazhatott Kínába

0 komment

NOL
NOL

Teljesül a nagy álma annak a kenyai nőnek, aki azzal lett híres az interneten, hogy bűn rosszul manipulálja mások nyaralási fotóit.

Sevelyn Gatről a BBC is beszámolt márciusban. A kenyai nő azzal szerzett magának rajongókat a Facebookon, hogy saját magát photoshopolta rá mások nyaralási képeire. Sevelyn manipulált képei elég gyengécskék – kisiskolást se lehetne velük megtéveszteni –, ennek ellenére nagyon sokan megszerették őt. Célja nem az volt ugyanis, hogy becsapja az embereket, hanem így fejezte ki abbéli vágyát, hogy utazgathasson kicsit.

Mivel egy külföldi nyaralást nem engedhetett meg magának, maradt az ábrándozás.

 

Ezt meglátva egy üzletember, Sam Gichuru úgy döntött, segít neki, és gyűjtést szervezett, hogy finanszírozzanak Sevelynnek egy álomutazást. Sam a barátait kérte meg, hogy dobják össze a pénzt a repülőjegyre, egy négycsillagos hotelre és némi költőpénzre.

Úgy tűnik, össze is gyűlt a pénz, a minap ugyanis a férfi posztolt egy (nem manipulált) képet a nőről, aki a repülőtéren gurulós bőrönddel mosolyog, mert végre utazik Kínába.

Ez pedig már a megérkezés után készült:

És ha ez nem lenne elég, a kedves kenyai nőnek Sam Gichuru abban is segített, hogy útlevelet és projektmenedzseri szakmai gyakorlatot szerezzen. Hogy a jóképű üzletember csak felebaráti szeretetből segített-e a csinos nőnek, vagy más is van a háttérben, nem tudni, de a végeredmény szívet melengető.

Persze az internet népe, jó szokásához híven, kivette a részét a mókából, és sokan úgy gondolták, a vágyak képi megjelenítésében Sevelynnek nem szabadna Kínánál megállnia.

Bejelentkezés
Bejelentkezés Bejelentkezés Facebook azonosítóval

Regisztrálok E-mail aktiválás Jelszóemlékeztető

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.