Ölebet és fodrászkelléket is lopott a tiszakécskei huszonéves

Egy hónapon keresztül fosztogatta a tiszaalpáriakat a tiszakécskei tolvaj, akit a helyi rendőrök fogtak el. A házkutatáskor előkerült a zsákmány nagy része, köztük a kutya.

2016. február 17. és 2016. február 18. között törte be egy ismeretlen a tiszaalpári Új utcában parkoló személygépkocsi szélvédőjét. Az autó utasteréből ellopott egy pénztárcát, melyben a tulajdonos nevére kiállított személyes iratok és két bankkártya volt -írja a rendőrség honlapja.

Pár nappal később, 2016. március 21-én délután fél négykor az egyik tiszaalpári bolt előtt álló kerékpáron hagyott fodrásztáskát vitték el a benne lévő hajnyíróval, ollókkal, fésűkkel és egyéb fodrászkellékekkel együtt.

Ezt követően a Deák Ferenc utca egyik bekerített udvaráról 2016. március 22-re virradóra egy yorkshire terrier tűnt el.

A rendőrök B. Pétert gyanúsították a bűncselekmények elkövetésével. A tiszakécskei rendőrök a 23 éves férfit otthonában elfogták. A nyomozók a házkutatás során megtalálták az ellopott tárgyakat, valamint az ölebet, Picúrt.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Tiszakécskei Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette a tiszaalpári férfit. A nyomozók kezdeményezték a gyanúsított előzetes letartóztatását, amelyet az illetékes járásbíróság elrendelt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.