Megszűnik a Két pasi meg egy kicsi? megunták Charlie Sheen viselkedését

Charlie Sheen, a Két pasi meg egy kicsi sztárjának legutóbbi kirohanása után csütörtökön úgy döntött a CBS csatorna, hogy leveszi műsoráról a rendkívül sikeres tévésorozatot.

Hollywood legjobban fizetett tévésztárja zűrös magánélete és alkoholizmusa miatt januárban kapott egy kis szünetet a tévétársaságtól, hogy rendezze sorait. Az elvonókúra után visszatért Sheennel a napokban kezdődtek volna a Két pasi idei szezonjának újabb felvételei.

Két pasi meg egy kicsi? megunták Charlie Sheen viselkedését
Two and a Half Men, Charlie Sheen

A színész azonban egy rádióinterjúban csúnyán rátámadt a műsor producerére és társalkotójára. Chuck Lorre-t a "munkáját nem végző sarlatánnak" és "ostoba kis embernek" nevezte a Texasból sugárzott és Amerika-szerte több mint hatvan rádióállomás által átvett Alex Jones Show-ban. Sheen egyébként azt is megjegyezte az interjúban, hogy főnökei "figyelmeztették, ha folytatja a támadásokat, az a sorozat végét jelentheti".

A CBS ezt követően adta ki közleményét, amelyben egyedül a színész viselkedésével magyarázta a sorozat törlését. A tévécsatorna nem tért ki arra, hogy a határozat csak az idei szezont érinti, vagy végleg búcsút mondhatnak a nézők a műsornak. A statisztikák szerint a sorozatnak 15 milliós nézőtábora volt az Egyesült Államokban.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.