Nem kettő, hanem hat lány járt a DVBBS öltözőjében

Egyre kuszábbnak tűnik a kanadai előadók Balaton Soundos sztorija a Bors információi alapján.    

Az újság szerint ugyanis eredetileg hat lány került a srácok lakókocsijába a fesztivál VIP részén. Itt három lány hamar rosszul lett, ettől ijedtek meg a fiúk. A másik három rajongó szintén eliszkolt. A Blikk informátorától ráadásul úgy tudja: az áldozatok között volt egy ismert tévés lánya és annak barátnője.

Jelenlegi ismereteink szerint, a fiúk a fellépés alatt választották ki a lányokat, és előbb a színpadon buliztak velük, majd a backstage-be hívták őket. A takarítók csak az előadók távozása után fedezték fel az eszméletlen lányokat.

A fiúkat a reptéren érték utol a rendőrök. A hivatalos közlések szerint hármuk gyorstesztje pozitív lett, negyediküket tanúként hallgatták ki a Siófoki Rendőrkapitányságon. Az ügyet vizsgáló Somogy Megyei Rendőrkapitányság tájékoztatása szerint ugyanakkor nem gyanakodnak szexuális erőszakra az eddigi adatok alapján.

A zenekar az Indexnek levélben nyilatkozott, eszerint nagyon sajnálják a történteket, de nincs közük az ügyhöz, ezért is engedték őket elutazni. A csapat együttműködéséről biztosította a rendőrséget egy másik ügyben, amihez viszont van közük: marihuána birtoklás merült fel velük szemben.

Mindenesetre a Sziget Fesztivál szervezői lemondták a DVBBS tervezett koncertjét.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.