Négyszer is rabolt – még aznap elkapták

Négy rablást követett el egy férfi hétfőn Budapesten, több alkalommal késsel fenyegette a sértetteket; a Budapesti Rendőr-főkapitányság őrizetbe vette a gyanúsítottat, elszámoltatása folyamatban van – olvasható a police.hu honlapon.
A tájékoztatás szerint K. Károly budapesti lakos október 19-én 11 óra 15 perc körül a XIV. kerületben, a Thököly út és a Hungária körút kereszteződésében késsel megfenyegetett egy sértettet, majd mobiltelefonját ellopva ismeretlen helyre távozott.

Ezt követően, 12 óra 30 perc körül - szintén a XIV. kerületben, a Bosnyák téren - beszélgetést kezdeményezett két másik sértettel, akiktől színlelt indokkal elkérte mobiltelefonjaikat. A sértettek az elkövetőnél egy fegyvert vagy annak utánzatát látták, ezért engedelmeskedtek neki.

Az ismeretlen elkövető 13 óra 45 perckor a X. kerületben, a Kőbányai úton található egyik gyorsétteremben két gyermekkorú sértettel a mosdóba ment, ahol elkérte a mobiltelefonjaikat, majd távozott a helyszínről - írták a police.hu oldalon.

A gyanúsított megalapozottan gyanúsítható egy negyedik rablással is, amelyet 21 óra 40 perc körül a XIII. kerületben, a Papp Károly utcában található benzinkúton követett el. A gyanú szerint az ott dolgozó alkalmazottakat egy késsel megfenyegette, majd a kasszában lévő pénzt ellopva elmenekült a helyszínről.

A 29 éves férfit a Budapesti Rendőr-főkapitányság Rablási Osztályának és a Bűnügyi Bevetési Osztályának nyomozói 23 óra 20 perckor elfogták és előállították - olvasható a police.hu honlapon.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.