Négy nőt gázolt el a húsvéti körmenetbe hajtó autó

Négy 60 év körüli nőt gázolt el a húsvéti körmenetbe hajtó autó szombat este a Pest megyei Galgahévízen, egyikük súlyos sérülésekkel került kórházba - közölte Valics Dezső, a mentők sajtóügyeletese vasárnap délelőtt az MTI-vel.

A megyei rendőr-főkapitányság szóvivőjének késő esti tájékoztatása szerint az autó a helyi polgármesteri hivatal közelében hajtott a körmeneten részt vevők közé. Beluzsárné Belicza Andrea a baleset körülményeiről csupán annyit közölt, hogy a gödöllői rendőrség vizsgálja az esetet.

Valics Dezső, a mentők ügyeletese elmondta, hogy két kocsival vonultak a helyszínre, és négy 60 év körüli nőt vittek az ügyeletes kórházba. Az első vizsgálatok szerint egyikük súlyosabb, a másik három nő könnyebb sérüléseket szenvedett. Úgy tudni, hogy a sérülteket a hatvani kórházban ápolják.

A helyiek beszámolója szerint a körmenet eleje épp a templomkert mellett fordult ki az úttestre, amikor egy autó, figyelmen kívül hagyva a biztosítást végző polgárőr integetését, belehajtott a tömegbe.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.