Négy gyerekét késelte halálra egy anya

Egy memphisi lakásban rendezett vérfürdőt egy anya. Négy kisgyerekét szúrta le - számolt be a helyi seriff.

„Ahogy minden nyomozásnál, itt is az az egyik legbonyolultabb kérdés, hogy miért történt mindez?" - közölte a CNN-nel egy sajtótájékoztatón Bill Oldham Shelby megyei seriff. 

A legnagyobb gyerek mindössze négyéves volt, míg a legkisebb hat hónapos. Édesanyjuk, a 29 éves Shaynthia Gardner több késszúrással végzett a négyéves kisfiúval, valamint a két, a három és a féléves húgaival péntek délután.

Az asszonynak egy hétéves kisfia is van egy másik apától. Neki sikerült elszöknie. „Egyelőre biztonságban van egy olyan helyen, ahol vigyáznak rá, amíg értesítik a hatóságok a legközelebbi hozzátartozóit” - mondta el Oldham.

A nőt helyszínen letartóztatták emberölés vádjával, amikor a rendőrség szombaton felfedezte a történteket egy segélyhívás nyomán. A nyomozók egyelőre a tettének indokát próbálják kideríteni.

A négy gyerek apja nem tartózkodott a lakásban a történtek idején. Őt kihallgatja a rendőrség.

„El se tudom képzelni, hogy mit tettek a gyerekek, ami miatt ezt érdemelték" - fejezte ki megdöbbenését a WMC-nek az egyik szomszéd,  Trisha Johnson. „Ha valakinek problémái vannak, akkor szóljon és kérjen segítséget. Mindenkivel előfordul, hogy kiborul néha. A gyerekeknek véget ért az iskola, az ember nem tudja mihez kezdjen velük otthon, nincs pénze rá, hogy elvigye őket valahova, de nem gyilkolja meg őket!”

Oldham elmondta, hogy nem csak a szomszédokat és a család ismerőseit rázta meg az eset, de a seriffi hivatal munkatársaités a helyszínelőket is. A seriff munkatársainak egyike egyébként a meggyilkolt gyerekek nagynénje.

„Ez valami olyasmi, ami hatással lesz ránk, mint szervezetre és mint családra egyaránt" - szögezte le Oldham.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.