Napsütéses és szeles a hétfő

Hétfőn a szél továbbra is viharos erősséggel fúj szinte az egész országban, esőre viszont alig van kilátás. Ragyogó napsütés és langymeleg idő várható a hét első napján.

A napsütést délelőtt még gyakrabban, délután már ritkán és csak egy-két helyen zavarják felhők. Számottevő mennyiségű csapadék már sehol sem valószínű. Az északnyugati szél erős, a délnyugati országrész kivételével a kora délutáni órákig nagy területen viharos lesz, majd estefelé az ország egyre nagyobb részén mérséklődik a légmozgás. A hőmérséklet csúcsértéke 15, 21 fok között várható. Késő este 8, 13 fok várható – áll az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján olvasható előrejelzésben.

Hétfőn még gyenge hidegfronti hatás érvényesül, de a front okozta tünetek már mérséklődnek. Ugyanakkor a tovább tartó szeles idő miatt alvásproblémák jelentkezhetnek, ennek következtében napközben dekoncentráltak lehetünk, valamint fejfájás továbbra is előfordulhat, ingerültebbek, türelmetlenebbek lehetünk. A szél hatására jelentősen csökkenhet a hőérzet is, öltözzünk rétegesen! – írja az Időkép.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.