Ezzel a produkcióval még Mr. Bean is mindenkit sokkolt

Amint az a Turner Broadcasting System sajtóközleményében olvasható, a brit vígjáték ikonikus alakja Mr. Bean (Rowan Atkinson) rendhagyó módon és rendkívül stílusosan ünnepelte a sorozat 25 éves évfordulóját, illetve a Boomerang csatorna vadonatúj, azonos című sorozatának szeptember 14-i premierjét.

A Buckingham-palotához vezető The Mall-on gördült végig jól ismert citromzöld autója tetején, innen integetett a megkövült turistáknak felmosófából fabrikált jogarával. A világ egyik legnépszerűbb nevettetője nemcsak a turistákat sokkolta szokatlan ünnepi szertartásával, illetve bénította meg a forgalmat rövid időre, de a Buckingham palota lakói is nagyot nézhettek, amikor megérkezett, hogy átvegye – szintén a hecc kedvéért - előzetesen odaszállított regimentnyi ajándékát és a tortáját. Persze nem is Rowan Atkinsonról beszélnénk, ha nem nézte volna el születésnapja dátumát egy héttel.

Mr. Bean sorozattal azonos című rajzfilm 2002-ben indult világhódító útjára. Az immár nagy felbontásban készült új évad második szériája szeptember 14-től látható a Boomerangon! A brit komédia klasszikus szimbóluma 63 millió Facebook–rajongóval és 1,5 milliárd YouTube-megtekintéssel, valamint 35 millió Mr. Bean DVD-eladással büszkélkedhet.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.